diumenge, 23 de març del 2008

macedonia de sindria amb almivar de menta



Aquesta macedònia es molt refrescant en epoques d'estiu, o com a postre final en un apat.
Aprofito segons les fruites de temparada, en quan els ingredients, pinya,poma, sindria, melo cantaloup, cireres, maduixots, kiwi, segons la vostra imaginaciò.
Es super digestiva i deliciosa, la combinaciò de sindria i menta es inmillorable.

Per fer l'almivar de menta necesitem uns 200 ml d'aigua que portem a ebullicio i afegim 150-200 gr de sucre, disolvem i afegim fora del foc 3-4 branques de menta i deixem infusionar uns quinze minuts. Colem l'almivar i reservem en fred. Despres triturem 5oo-600 gr de sindria, i colem aquest suc de sindria amb colador de malla o xines. Barregem l'almivar amb el suc de sindria i obtindrem el liquid on banyarem les fruites de la nostra macedonia que tallarem de les formes mes diverses. Com a final afegim unes fulles ben picades de menta com a decoraciò.