skip to main
|
skip to sidebar
la cuina de can puig
diumenge, 23 de març del 2008
pinxo de truita de bacalla amb cruixent de puerro
Hem degustat aquest pinxo, amb gran plaer pels tots presents d'aquest diumenge. Es una truita de bacallà, amb porro i pebrot verd com a ingredients i pel damunt uns cruixents de puerros en juliana, per donar-li un volum i contrast mes espectacular.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Subscriu a lacuinadecanpuig
Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris
Tiempo
El Tiempo en Sant Boi de Llobregat
Etiquetes
"Els plats de la Juani"
(1)
abril 08
(1)
amanides
(6)
arrossos
(3)
carns
(1)
cursos
(1)
events
(2)
formatges
(2)
links
(1)
llibres
(1)
pa
(6)
pasta
(9)
peix
(4)
plats de Nadal
(2)
postres
(6)
restaurants
(7)
tapas
(7)
vins
(2)
Arxiu del blog
►
2012
(2)
►
de desembre
(1)
►
d’octubre
(1)
►
2010
(3)
►
d’abril
(1)
►
de febrer
(1)
►
de gener
(1)
►
2009
(20)
►
de desembre
(6)
►
de novembre
(4)
►
d’octubre
(5)
►
de juny
(2)
►
de març
(2)
►
de febrer
(1)
▼
2008
(41)
►
de desembre
(5)
►
de novembre
(6)
►
d’octubre
(1)
►
de juliol
(1)
►
de maig
(1)
►
d’abril
(2)
▼
de març
(13)
macedonia de sindria amb almivar de menta
Tiramisù
carpaccio
mutabal
Gambes a "l'ajillo"
braves al meu estil
pinxo de xatò
pinxo de truita de bacalla amb cruixent de puerro
Baraka
L'hortet
coca en sal i llavors d'amapola
links paneros
kabara
►
de febrer
(2)
►
de gener
(10)
Seguidors
FEEDJIT Live Traffic Map
Feedjit Live Blog Stats
Comptador
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada