skip to main
|
skip to sidebar
la cuina de can puig
dijous, 3 de desembre del 2009
Arros de bacallà, amb carxofa i botifarra negra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Subscriu a lacuinadecanpuig
Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris
Tiempo
El Tiempo en Sant Boi de Llobregat
Etiquetes
"Els plats de la Juani"
(1)
abril 08
(1)
amanides
(6)
arrossos
(3)
carns
(1)
cursos
(1)
events
(2)
formatges
(2)
links
(1)
llibres
(1)
pa
(6)
pasta
(9)
peix
(4)
plats de Nadal
(2)
postres
(6)
restaurants
(7)
tapas
(7)
vins
(2)
Arxiu del blog
►
2012
(2)
►
de desembre
(1)
►
d’octubre
(1)
►
2010
(3)
►
d’abril
(1)
►
de febrer
(1)
►
de gener
(1)
▼
2009
(20)
▼
de desembre
(6)
Ventresca de tonyina amb salsa de "piquillos".
Calamars farcits de ceba caramelitzada
Risotto de carbassa amb bolets i botifarra.
Spaguetti de tinta de sèpia amb galeres i calamar ...
Pluma ratllada amb verdures i pesto
Arros de bacallà, amb carxofa i botifarra negra.
►
de novembre
(4)
►
d’octubre
(5)
►
de juny
(2)
►
de març
(2)
►
de febrer
(1)
►
2008
(41)
►
de desembre
(5)
►
de novembre
(6)
►
d’octubre
(1)
►
de juliol
(1)
►
de maig
(1)
►
d’abril
(2)
►
de març
(13)
►
de febrer
(2)
►
de gener
(10)
Seguidors
FEEDJIT Live Traffic Map
Feedjit Live Blog Stats
Comptador
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada