Ingredients:
Mesclum d'enciams ( lollorosso, escarola, bleda vermella, enciam francès)
1 tomàquet montserrat, 1 tomàquet raf
1 ceba tendra
200 gr bonìtol fresc ( llom)
olives negres d'aragò
oli, sal, pebre en gra, llorer, 1 dent d'all
Primer de tot confitem el bonìtol.
En un cassò estret i de parets altes, afegim oli, amb 1 dent d'all, uns grans de pebre, una fulla de llorer i sal , e introduim el bonìtol ( es important que quedi cobert d'oli). Ho portem al foc, a foc suau, no s'ha de fregir, s'ha de confitar a uns 60-70º.
Un cop confitat deixem refredar en el mateix cassò i reservem.
En un plat o safata, posem els enciams( previament nets i escorreguts), els tomàquets tallats com millor ens agradi, grills de ceba tendra, el bonìtol amb lasques, i les olives d'aragò.
Ho amanim amb una mica d'oli del confitat, sal i pebre i llestos.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Estimado Andreuet, podría incluir la receta :P
Gracies.
Publica un comentari a l'entrada