diumenge, 21 de juny del 2009

Pasta amb crema d'espinacs i salmò.


Avui he comprat un bon llom de salmò i com no disposava de molt temps, la pasta sempre es una opciò, rapida, agil i amb grans resultat.

Ingredients: Un bon llom de salmò, 250 gr de pasta, 2oo ml de nata liquida, una bossa d'espinacs fulla, una ceba, sal i pebre .

Primer de tot, agafem el llom de salmò li treiem la pell amb l'ajut d'un ganivet ben afilat, la reservem i posteriorment tallem a daus el salmò . Mentrestant fem bullir la pasta segons indicaciò del fabricant.En una paella calenta, fem un cruixent amb la pell del salmò que haviem reservat i posant al damunt el pes duna cassola perque no s'ens arrugui la pell. Un cop feta retirem i saltejem els daus de salmò durant un parell de minuts en la mateixa paella. Reservem . A continuaciò aboquem la ceba amb una mica d'oli i deixem enrossir, afegim un parell de grapats de fulles d'espinacs i donem voltes fins que perdin el volum hi tirem la nata liquida, sal pebrem, deixem que bulli i triturem aquesta salsa en un pot alt.

Un cop triturada hi tirem la salsa en una paella , juntament amb els daus de salmò i una mica de l'aigua de la coccio de la pasta si ens ha reduit massa. Barregem la pasta previament escorreguda i servim rapidament.
Al damunt per donar-li mes volum al plat hi posem unes fulles d'espinacs saltejades i el cruixent de salmò. Hi podem adornar amb una mica de fonoll trinxat si tinguessim.