diumenge, 21 de juny del 2009

Tagliatelle saltejats al wok amb verdures i pollastre

Ingredients:

250 gr pasta seca, 1 pit pollastre, ceba tendra, pebrot vermell, carbassò, pastanaga,

gingebre fresc, salsa soja, cilantre, mostassa grà,
pebre i llavors sesàm torrat.

Primer de tot, dues hores abans tallem el pit de pollastre net i sense pell en cubs, i deixem macerar en un bol on hem barrejat una culledareta de mostassa en gra amb salsa de soja.

Mentrestant bullim la pasta i netegem les verdures i tallem de forma atractiva, com millors en agradi, procuran tenir la mateixa mida totes les vedures.

Calentem el wok i hi tirem una mica d'oli , i saltegem el pollastre previament escorregut fins que s'ens dauri i reservem.
En el mateix wok hi tirem una culleradeta de gingebre fresc tallat petit, i acte seguit anem tirem les verdures , primer les que triguin mes . Saltegem i deixem al dente, hi aboquem a continuaciò el pollastre i el suc que hagi deixat anar, continuem saltejant , aboquem la pasta previament escorreguda pero encara humida i una mica de salsa de soja.
Continuem saltejant durant un parell de minuts mes i servim inmediatament.

Aboquem pel damunt com a decoraciò i donar-li frescor , fulles de cilantre fresc, anelles de ceba tendra de la part del tronc, tallades ben primes i sesàm torrat.

En el mateix