divendres, 5 de desembre del 2008

Crepes Suzette


Ingredients: 2 cullerades soperes de sucre, el suc de 5 mandarines i 1 llimona, una copeta de Grand Marnier ( Cointreau), 50 gr mantega.


Massa crepes: 125 gr farina, 20 gr sucre, 25o ml llet, 2 ous, ralladura 1 mandarina.

Fem la massa dels creps, en un bol afegim la farina, fem un volcà i tirem els ous batuts e incorporem la llet gradualment amb el sucre fent una barreja homogènia i aboquem finalment la mantega fosa amb la ratlladura de la mandarina i deixem reposar una hora.
Fem les creps en una paella i reservem.
Pelem l'escorça d'una mandarina amb l'ajut d'un pelador, despres expremem el suc de les mandarines i de la llimona.
En una paella fonem el sucre e incorporem l'escorça de mandarina i el suc amb 25 gr mantega. Agafan les creps d'una amb una , sumergin les creps en la salsa , despres les dobleguem en cuatre. Posem les creps en plats individuals calentats. Posteriorment afegim el cointreau ( grand marnier) i flambegem , incorporem la resta de mantega fent una salsa i aboquem al damunt de les creps.